“Speel met licht zoveel je wilt!”

Plissé & Duette

Plisségordijnen bestaan uit prachtige plooistoffen. De geplisseerde stof geeft een mooi lijnenspel en geeft het interieur een moderne uitstraling. In de Duette shade lopen de spandraden onzichtbaar door de stof. De Duette shade heeft door de speciale vorm een isolerende en daardoor energiebesparende werking. De Plissé & Duette raambekleding zijn toepasbaar in ieder interieur en zijn bijvoorbeeld ook erg geschikt voor afwijkende raamvormen zoals dakramen en serres.

Multishade

De multishade is een product met twee lagen stof, bestaande uit transparante en niet transparante banen. Met de multishade combineer je de functionaliteit van een jaloezie met de uitstraling van een gordijn. Door met een kettingbediening de multishade op en neer te laten gaan kan je de gewenste lichtval bepalen: geheel gesloten, half open op elke hoogte van het raam. Er zijn verschillende baanbreedtes verkrijgbaar. Speel met licht en schaduw zoveel als je wilt!

Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn al jaren enorm gewild. Deze zijn er in talloze kleuren die toepasbaar zijn in een trendy of klassiek interieur. Dit hangt af van de soort stof die je graag wilt bijvoorbeeld metallics, geperforeerde stoffen en nog vele andere uni- en dessinstoffen. Met de ruime keuze aan transparante of verduisterende stoffen hebben wij een toepassing voor iedere ruimte. Bediening van de rolgordijnen kan door middel van een kunststof bedieningsketting of een softraise systeem.

De voordelen van rolgordijnen zijn:

  • Relatief goedkoop
  • Vele variaties qua kleur en lichtinval
  • Strak ontwerp

Rolgordijnen worden speciaal voor jou op maat gemaakt en gratis bij je opgehangen.